Camino Comfort huiskamer

Camino Comfort Specials

Wij krijgen vaak de vraag over de mail hoe je je het beste kan voorbereiden op het lopen van de Camino. Ons antwoord is altijd dat er geen ‘beste’ manier is… maar daar heb je acuut natuurlijk geen bal aan. Het zet je hoogstens aan het denken en dat is altijd mooi. We geven wel alvast wat mogelijke ingangen. Ik zal ze hier nog eens benoemen voor de leden die Camino Comfort nog niet kennen.

caminocomfort.nl

Onze website staat boordevol tips in een structuur die veel mensen helder en overzichtelijk vinden.
Zo kun je je richten op het lezen over de diverse routes in Spanje om te bepalen welke route het beste bij jou past.
In een volgende fase weten mensen vaak al wel in welk jaargetijde ze gaan en dat is handig voor het kiezen van de juiste uitrusting.
Laat onze website je beetje bij beetje leiden van vraag naar antwoord op de snelheid die bij je past!
 

Je kunt ons overigens ook altijd bellen of mailen met vragen. We staan altijd voor je klaar. Behalve op zondag, dan nemen we tijd voor onszelf ;-).

Tel: 0031645836419
E-mail: service@caminocomfort.com

Gezellig en interactief

Onder dit kopje vallen onze individuele sessies en onze Camino Info Cafés. Hoewel we van plan zijn deze Cafés weer op te starten in aug/sep, is dit erg afhankelijk van de corona-perikelen.

De workshops (zie volgend stuk) vinden plaats met 5 deelnemers en dat gaat super goed. De Camino Info Cafés moeten nog even op zich laten wachten.

Maar jij moet ook door kunnen met je planning en onze individuele sessies zijn daar perfect voor.

Alle tijd voor jou, jouw Camino, jouw vragen. Je hoeft alleen even te bellen of te mailen voor een afspraak :-).

We plannen de afspraken altijd heel ruim in, dus er zit nooit een volgende pelgrim ‘in je nek te hijgen’. Sessies van 4 uur zijn ons niet vreemd ;-).

Camino Workshops

We hebben op dit moment 2 workshops lopen die onze individuele sessies heel goed aanvullen.

In de Camino Backpack 2.0 cursus leer je de juiste keuzes maken als het gaat om de aanschaf van je eerste rugzak. Je leert je rugzak tot in detail kennen en op de juiste manier gebruiken.

De Camino Fit workshop loopt inmiddels al een aantal jaar met groot succes. Onze fysio geeft de workshop en wij leggen de link voor je naar de Camino situatie zodat je al het geleerde kan toepassen in je planning en in je tocht.

Leer alles over de meest voorkomende wandelblessures én hoe je ze bijtijds kan herkennen en dus voorkomen!

Op deze pagina kun je alles lezen over onze diverse Camino Specials.

Bel of mail ons om je in te schrijven.

Ook voor vragen over de Covid-19 situatie in Spanje kun je bij ons terecht. Wij zijn wat minder vaak updates hierover aan het plaatsen in social media omdat de situatie simpelweg elke dag kan veranderen. We zijn echter wel op de hoogte van die veranderingen. Een antwoord is dus een belletje of mailtje van je verwijderd :-).

Stay safe…en Buen Camino!

Joyce en Luisa

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *