Frans Bergmans

Veranderingen

Het einde van een jaar, het begin van een jaar

Dit jaar is er veel veranderd, althans voor mij, ik beleef dat zo.
Corona vraagt om aanpassingen, mijn volgende vijfjarenplan moet nog worden ingevuld, ik wordt steeds ouder en wil meer tijd om andere dingen te doen.

Het belangrijkste verschil, dat van buitenaf, te merken zal zijn, is dat de begeleiding va de wandelgroepen anders wordt.
Ik ga niet meer met alle groepen mee en ga de groepen anders organiseren.

Voortaan kan ieder die dat wil kosteloos mee met de wandelgroepen. Ik ga die samen met Hennie, Rianne en Jos coördineren, maar onze invloed zal minimaal zijn omdat we er van uit gaan dat mensen mee gaan wandelen als wandelmaatjes . Wij faciliteren, maar jullie wandelen. Ieder loopt als individueel wandelaar mee op eigen risico.
Door mijn 15-jarige ervaring met wandelgroepen, zal ik zeker van tijd tot tijd tips geven en voor de mensen die de weg in onze duinen niet weten zijn er mooie wandelingen uitgezet. Deze kun je downloaden op deze site.

Om te zorgen dat je weet of er mensen komen wandelen zijn er voor de dinsdag om 13.30 uur, de donderdag om 9.00 uur en de zaterdag om 9.000 en 10.30 uur Whatsapp-groepen opgericht. Daar kun je je aanmelden en meewandelen.
Zoals gezegd kostenloos. Mijn en onze invloed houden we beperkt en dat doen we als vrijwilliger.

Daarom deze oproep; Wil je mee wandelen met een wandelgroep en je zonder kosten verzekeren van wandelmaatjes?
Meldt je dan aan bij Wandelcentrum Online. Als je op onderstaande button drukt, krijg je alle informatie.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *