Walk of Wisdom

Walk of Wisdom

Ieder zijn eigen reis

Sinds maart 2020 is pelgrimeren niet heel vanzelfsprekend. Naar plaatsen gaan waar je jouw gezondheid en die van anderen mogelijk in gevaar brengt ligt niet voor de hand.

Dichter bij huis een wandeling maken die een pelgrimsreis zou kunnen zijn is een mogelijkheid.

De Walk of Wisdom is zo’n wandeling. Voor Corry en mij zal deze wandeling altijd in ons geheugen gegrift staan.
Deels vanwege de mooie herinneringen die we in het eerste deel opdeden, deels vanwege d egebeurtenissen daarna.

In de herfst van 2018 liepen we een aantal dagen op de Walk of Wisdom, we hadden niet de tijd  om de hele route te lopen, we hadden niet de conditie om het in grotere etappes te doen zodat we tijd konden winnen.
We hebben een paar heerlijke dagen gelopen. We hebben genoten en er een verslag van gemaakt.

Onder aan dit bericht staat een link naar dat verslag.

Maar de eerste etappe kreeg een vervolg, een vervolg dat we niet gemakkelijk zullen vergeten en wat ook een onuitwisbare indruk heeft gemaakt.

Deel 1 werd gevolgd door een mooie dagwandeling over de Mookerheide.
Daarna was het plan het laatste deel van de tocht te gaan lopen en dat te combineren met de viering van onze vier en vijftigste trouwdag.

Na een mooie wandeling van Mook naar Nederasselt, een verblijf in een mooie B&B, een prachtige wandeling door het landschap met heggen langs de Maas, wandelden we op zaterdag 23 november 2019 Grave binnen.

Daar eindigde ons W0W-avontuur, we kregen bericht dat onder een wandeling van mijn wandelcentrum een wandelaar was overleden. Ad Smits had een hartstilstand gekregen.
Een overlijden dichtbij maakt altijd indruk, maar een wandeltrainer die een van zijn pupillen verliest voelt zich heel ongelukkig. Temeer dara ik er zelf niet bij kon was, een wandeling overgeslagen omdat ik vakantie had.

Het heeft even wat tijd gekost voordat we onze balans hervonden hadden, we krabbelden weer wat op, toen corona de kop op stak. De laatste maanden ben ik druk geweest met het anders inrichten van mijn wandelcentrum.
Hoe dat wordt komt de komende weken naar buiten, dit magazine is er al een voorbeeld van.

En de Walk of Wisdom willen Corry en ik dit jaar nog afmaken, als de tweede golf meevalt komt het nog voor Kerstmis goed.

Lees hier het verslag van deel 1 van onze Walk of Wishdom.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *