Wandelingen

Wandelingen van wandelcentrumonline.nl
Gratis routes downloaden

Door jezelf te registreren als wandelaar, kun je gratis mooie wandelingen downloaden.
De wandelingen mijden zoveel mogelijk drukte en je krijgt bij
iedere wandeling tips over tijdstip en startpunt voor een plezierige tijd.

Wandelen is razend populair en de corona-crisis heeft nog meer mensen het wandelen laten ontdekken als een fijne manier van ontspannen, alleen of met het hele gezin.

Het is de laatste maanden aanzienlijk drukker geworden in natuurgebieden zoals de Drunense Duinen, dat merken wij als geroutineerde wandelaars erg goed.

We merken ook dat veel mensen niet verder komen dan een rondje rondom de bekende cafés en terrassen, die dan ook nog alleen maar coffee-to-go hebben uit de thermoskan.

Dat kan beter. Kijk maar eens op deze pagina, gratis aangeboden door Wandelcentrum Drunense Duinen.

Wil je ook plezierig wandelen?
Ik wijs graag de weg!

Rustige rondjes en knooppuntwandelingen.

Registreren

Om veilig gegevens van wandelingen te kunnen downloaden, verzoeken wij je jezelf op deze site te registeren. We kunnen je dan ook op de hoogte houden van nieuwe wandelingen en je ontvangt dan iedere maand nieuwe informatie over wandelen.

We gaan je niet spammen, daar hebben we zelf ook een hekel aan.
We willen graag weten wie van onze diensten gebruik maakt, zodat we onze service daarop kunnen aanpassen.

Registreren en downloaden van wandelingen is kosteloos.

 
 

Wandelen volgens de regels

De laatste vijftien jaar wandel ik met loopgroepen van Wandelcentrum Drunense Duinen door de schitterende natuur van Landschapspark Loonse en Drunense Duinen, een werkelijk prachtig gebied.

Nu de bewegingsvrijheid van mensen een stuk is ingeperkt zie ik dat veel meer mensen gaan wandelen. Dat is fijn, want het is goed voor hun gezondheid, weerstand en ontspanning.

Wandelen kan en wordt door de Rijksoverheid zelfs aangeraden, maar dan wel graag volgens de regels. Daar ben ik het helemaal mee eens.

Ik zie dat veel mensen het gebruikelijke pad volgen, van het ene terras naar het andere en weer terug, zelfs nu er alleen coffee-to-go is.

Met de wandelingen die wij hier aanbieden kun je veelal de drukte ontlopen en andere delen van het landschap zien dan je misschien kent.

Alle wandelingen zijn met een omschrijving, tips over parkeren en startpunt, een kaartje, een gps-bestand en een kmz-bestand voor gebruik in Maps.me.

Op je eigen tijd

Waar jij wilt

Met wie je wilt